Billige kontaktlinser

Billige kontaktlinser

Jeg har haft et fast månedligt abonnement på billige kontaktlinser i mange år. Jeg har det via en af de der optikerkæder, der har fysiske butikker i hele landet.  Det jeg bruger er en-dags linser, og jeg har i mange år haft problemer med at jeg nogengange løber tør for dem. Det har jeg rykket for flere gange, og spurgt om ikke det var muligt at have ekstra, især i tilfældet af at en rejse på 14 dage ville falde i hak med at jeg næsten var løbet tør. Jeg har endda fortalt at jeg gerne ville betale mere for det, men det har været umuligt at nå ind til dem, og de har altid reageret arrogant overfor mig i deres kundeservice.

Bestil kontaktlinser billigt hos LensOn

Billige kontaktlinser købt online hos LensOn
Billige kontaktlinser købt online hos LensOn

Sidste gang, var forsendelsen forsinket, og da den ikke nåede frem, fortalte jeg det naturligvis på den dato de havde fortalt at det var tid til at fortælle hvis forsendelsen ikke var nået frem. Dette gjorde jeg, og svaret var at det vidste de godt! Det havde de vidst fra starten. Dvs nu stod jeg så igen uden linser, men fik dog svar om at det var min egen skyld (igen). Jeg stod så i den situation at jeg måtte genbruge de endagslinser jeg havde tilbage – og det er virkeligt et livsforringende element jeg bare ikke har tid til. Anyways, så fortæller de mig at der ikke er nogen mulighed for at få linser indenfor de næste 10 dage da de først skal importere linserne fra England, medmindre jeg er heldig at få lidt hvis jeg tager ind til deres fysiske butik. De regner dog ikke med det, da de mener min styrke er atypisk. Atypisk mig et vist sted. Jeg har haft abonnement hos dem i flere år, så det kommer efterhånden ikke bag på dem at jeg bruger den styrke jeg gør.

Nu stod jeg så allermest med håret i postkassen med dette optikerfirma, og begyndte naturligvis at søge efter en ny optiker. Der gik det op for mig at jeg selvfølgelig  kan købe dem på nettet. Jeg kiggede på flere webshops og fandt frem til:

Jeg kunne nøjes med at lille portion først – til en god pris. Du får 40 kr i rabat til når du er en ny kunde.

I shoppen fremgik det desværre ikke hvilke styrker og mærker de havde på lager, og jeg skrev ikke til deres kundeservice for at spørge.

Jeg tog chancen, og jeg fik lynhurtigt mail om at de var sendt afsted til mig. Min pakke med kontaktlinser nåede frem allerede 2 dage senere. Så der er jeg en tilfreds kunde nu.

 
52