Skift Gorgonzolaen ud med Danablu til madlavning og undgå madspild

Skift Gorgonzolaen ud med Danablu til madlavning og undgå madspild

Laver du også nogengange hjemmelavet Pizza Gorgonzola, og andre lækre retter med Gorgonzola ost? Så har du måske lagt mærke til at den bedste med mest blåskimmel på og ikke al for fed har det med at være et stort dyrt stykke ost. I hvert fald hvis dit supermarked er ligesom mit.

Hvis du køber en Danablu ost i stedet, kan du oftest finde en der er kan købes i et noget mindre stykke og endda gerne mere delikat mht blåskimmel. Prisen for denne blåskimmelost er ofte under 1/3 del af hvad gorgonzolaen koster.

Prøv tippet. Du sparer penge og undgår ærgrelserne ved at smide meget ost væk, fordi du ikke kan nå at spise det hele inden det bliver dårligt. Som en tredje ting, støtter du såmænd også Danmark ved at købe dansk – og det er her Danablu er fremstillet.

Rent win-win. Dog er der en lille fare for at der er et par afdøde italienske kokke, der må vende sig i graven, hvis de læser dette.

Jeg har også et andet sparetrick mht Parmesanost – her sparer du penge ved helt at undgå madsspild.