Billige printerpatroner

Spar penge på printertoner  – jeg har fået det her super sparetip om at købe det hos en webshop i Tyskland.

De sælger både blækpatroner og printerpatroner billigt.

De har til blandt andet til disse printer-modeller:
Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica Minolta, Kyecera/Mita, Lexmark, OKI, Samsung, Xerox og mange flere.

Når det gælder original printertoner sammenlignet med efterligninger, så må jeg erkende at efterligningerne resulterer i dårligere udprintninger med tiden.  I dag må jeg erkende at det er bedst at holde sig til originalerne.

Egentligt havde jeg selv lige købt et bundt farvepatroner til min laserfarveprinter med duplex-funktion, Lexmark C530dn og troede at jeg havde fundet den billigste løsning. Jeg kan dog se jeg kunne have sparet lidt mere ved at handle her, og du kan jo tjekke for at se om de også har til din printermodel:

Tak til Morten fra Customfit.EU som delte det gode sparetip på iværksætterportalen Amino.dk.

Jeg har selv en Lexmark laserfarveprinter med duplex-funktion. Det betyder at printeren kan finde ud af at printe på begge sider af papiret helt automatisk. Den fylder desværre også en hel del. Laserfarveprinteren er super både til at udskrive dokumenter med farver – og også dejligt billigt i større mængder.

Jeg har tilfældigvis fundet ud af at hvis du ikke har laserprinter men blækfarveprinter, kan din model godt nægte dig at skrive ud i sort/hvidt, hvis der mangler farve i en af farvepatronerne. Dette skulle skyldes noget i retning af at dyserne skal skånes. Det problem er jeg i hvert fald fri for på min laserfarveprinter. Den kan fint printe i sort/hvid, selv hvis der kun er sort (Key-color) tilbage, og alle de andre tre farvepatroner (Cyan, Magento og Yellow) er tomme.

2 meninger om “Billige printerpatroner”

  1. I gamle dage – i halvfemserne – fyldte jeg altid selv mine patroner op. Det var med kanyler og det hele. Man følte sig helt som en narkoman når man købte den slags på apoteket. I dag køber jeg dog hos ibob. De leverer hurtigt og billigt. Jeg giver vist 88,- kroner pr. patron. Tror du det er billigere i Tyskland, gennem den side du linker til?

    1. Det er ikke så længe jeg kendte nogen, der gjorde dette, men efter at deres blækprinter er brændt ud, har jeg overbevist dem om at købe en laserprinter. Jeg har prøvet at kæve refill kits igennem printerrefill.dk til min laserfarveprinter, men det viste sig desværre jeg ikke kunne bruge dem alligevel da printerpatronerne var lavet så det var umuligt. Jeg kan dermed først bruge kittet når jeg engang har tømt min nyindkøbte patron som forhåbentligt er egnet til det. Jeg kender dog nogen der har købt derigennem og haft held med at bruge refill-kittet. De 88,- per patron du giver lyder ikke af meget. Jeg blev selv cirka 900,- fattigere sidst jeg købte to farvepatroner.

Lukket for kommentarer.