– sparetips og tricks!

2 kommentarer

  1. Lars

    Elsker at spare penge. Det er da nemmere end at skulle ud at tjene dem igen. Især sådan sådan noget som at spise rester. Kan man spise det samme 2 dage i træk, så sparer man faktisk rigtigt meget tid ved at lave dobbelt op. Dvs. hver 2. dag kan vi bare hygge igenem, istedet for at rode i gryder. Vi sparer altså både tid og penge og rester smager ofte meget bedre. OG rigtig fin ide, med osten i fryseren…

    • Gita Street

      Supergodt tip. Ja, det med at lave mad til 2 dage i træk praktiserer jeg også tit. Nogle retter bliver rigtigtnok bedre dagen efter. Måske også fordi jeg så ikke har stået i mados eller dampe af madtilberedning først. Engang imellem tager jeg mig sammen til at lave noget til endnu flere dage og fryser det ned i portioner. Det fungerer fint når det er frikadeller og gryderetter. Samme med når jeg koger vildris, bønner og kikærter. De skal koge lovligt længe men er velegnede så velegnede til at fryse ned i passende portioner.