Personlig udvikling med Tony Robbins

Første gang jeg så komedien Hals Store Kærlighed (Shallow Hal på engelsk) vidste jeg ikke hvem Tony Robbins var.

Hovedpersonen i komedien har ganske høje standarder mht kvinders udseende – og ikke den store succes med at score disse. På et tidspunkt støder han på en meget høj og rig selvhjælps-guru, som han har en ultrakort samtale med. Efter samtalen er Hals overfladiske syn på kvinder forsvundet, og det ændrer hans syn på kvinder betragteligt.

Jeg kan faktisk ikke huske, hvordan jeg blev klar over Tony Robbins. Sandsynligvis i en debat på nettet. Første gang jeg lavede en kort research om hvad han var for en, fandt jeg desværre en stærkt kritisk artikel, som jeg nu mener er urimelig. Jeg besluttede mig derfor at droppe at lytte til Robbins. Det var en fejl. Senere hørte jeg tilfældigvis en masse fedt om ham og blev alligevel nysgerrig.

Jeg fandt mange gratis videoer og lydfiler på nettet med ham. Mange har han selv sendt ud på websites og via han mailinglister. Hvis du vil have finde ud af mere om ham, kan du med fordel følge ham på Facebook. Jeg lånte også en bog på biblioteket: Awaken the Giant Within.

Den mand har lært mig rigtigt meget om mig selv og andre mennesker – og forbedret mit liv enormt. Han er fantastisk! Og nej, jeg er ikke forblændet i at han har ret i alt, for der er også punkter, hvor jeg synes han tager fejl. Vi laver  alle fejl engang imellem – ellers laver vi for lidt. Han laver rigtigt meget!

Tony Robbins har en tilgang som er praktisk og giver simple værktøjer til hvorfor du nogengange gør noget der er godt eller skidt for dig selv. Et større menneskekendskab end han har tror jeg du skal lede rigtigt længe efter. Selvom jeg ikke er 100% enig med ham i alt, er han det tætteste på perfekt for mig til selvudvikling. Egentligt er det bare endnu mere perfekt, at vi ikke er 100% enig – i mine øjne.

Online kurser i personlig udvikling

Det allerbedste materiale jeg har haft fat i fra ham er dog det ene program jeg har købt på hans website. Den hedder Ultimate Edge, og helt billig er den ikke – men hvor havde jeg sparet meget tid på først at lytte til vås fra unavngivne selvhjælps-guruer på nettet. Det er ikke alle, der kommer med vås. Der er også gode, men jeg har altså også haft fat i nogen, der var lige lovligt “hokus-pokus”-agtige. Jeg absolut ikke selv sådan at jeg ikke “gider” at foretage mig ting, hvis jeg ikke forstår hvorfor jeg skal gøre det. Og nogengange er den manglende grund nok også at det er fordi der så efterfølgende bør ske et mirakel, og hvis der ikke gør, har jeg nok dybest inde ikke troet nok på det selv.

I skrivende stund kan du få første session af Ultimate Edge ved at finde punktet på forsiden af TonyRobbins.com og indtaste fornavn, efternavn og e-mailadresse.

Hvis du gerne vil snuse lidt til hvad han er for en gut, så har han lige delt den her gratis lydfil, du kan læse lidt mere om og downloade her. Lydfilen her omhandler mest administration af tid. Noget han kalder RPM (Rapid Planning Method). Der findes også et afsnit om RPM i programmet Ultimate Edge. Der skal indtastes fornavn, efternavn og e-mailadresse før du får adgang. Klik her