Rosenrod tabletter

Jeg har i en periode spist rosenrod-tabletter, som jeg sandsynligvis kommer til at spise igen på et eller andet tidspunkt. Det er ikke noget jeg spiser på fast basis da jeg generelt begrænser mit indtage af alt hvad der nærmer sig pilleform, da jeg mener det er bedre at spise sundt og få motion i længden. Som du kan se valgte Arctic Root – Rosenrod. Det er et naturlægemiddel på tabletform.

Rosenrod tabletter

På pakken står der at det kan spises ved træthed og rekonvalescens. Faktisk så meget at det nogengange kan mærkes på at det føles lidt i retning af når man får lidt for meget kaffe. Bare ikke helt alligevel. Nogengange har jeg simpelthen halveret pillerne, da jeg synes en hel tablet var for stærk. Det er vigtigt at sørge for at tage pillen tidligt på dagen, da du ellers kan få besvær med at sove om natten.

Prissammenligning af rosenrod

Rediger
MærkePris u/fragtstkPris m/fragtForhandler
Arctic Root, Rosenrod SHR-5142,-40181,-Helsehelse
Arctic Root, Rosenrod SHR-5289,9580289,95Helsebixen

Camette Rosenrod

Prisvinderen for billigste rosenrod, hvis du vil købe for så lille et beløb som muligt er mærket Camette, hvor hver tablet indholder 200mg rosenrod. Butikken, der forhandler det mærke, har dog fragtfrit fra 100,- og du mangler at købe for 5 øre for at opnå dette. Så det er et rigtigt godt køb – især hvis du også køber noget andet du alligevel skulle bruge.

Arctic Root, Rosenrod SHR-5, 40 stk

Som du kan se i prissammenligningerne, er der både pris med og uden fragt. I den ene butik er der dog allerede fragtfrit ved køb på 100,-, men det er værd at nævne at alle online butikker på listen har et kæmpe udvalg af fødevarer og kosmetik også, så ved at samle dine online køb kan du evt spare endnu mere på både rosenroden og forsendelsen.

Læs også:

Erfaringer med perikon-kapsler

Lysterapi giver overskud i vinterhalvårets mørke