Få et billigt grin med disse sjove videoer

Lige lidt hylende morsomme videoer.

International Relations professor Robert Kelly bliver interviewet live på BBC. Han sidder klar på sit hjemmekontor velfriseret med jakkesæt og slips.
En lille stribe bøger er linet pertentligt op på bordet ved siden af. Jeg gætter, det er bøger han selv har skrevet – og ingen tvivl om at det er her vi løser verdenssituationen med et verdenskort hængende i baggrunden.

Da interviewet starter er hen alene i rummet, men ses at døren bagved bliver åbnet. Det er en sød glad lille pige, der kommer valsende/dansende imod sin far. Hun vil selvfølgelig have sin fars opmæksomhed, så hun kommer godt frem til ham. Tilsyneladende meget uopmærksom på at fars arbejde ikke lige er et almindeligt Skype-opkald eller andet. Mens han tror han kan redde den morsomme situation ved diskret at skubbe hende bagud igen med en arm, bliver tingene dog endnu mere vanskelige for den stakkels mand.

For at det ikke skal være løgn, ruller der nu et vognartilleri med forstærkning af forstyrrelse ind i form af en bette baby, der egenhændigt ruller ind på et stativ med hjul. Baby vil selfølgelig helt ind til storesøster og far.

Det ser ud til at den forstyrrende men komiske aktivitet i baggrunden er nået højdepunktet af håbløshed.

Men nu kommer vi til nye højder af morskab, kommer der nogle desperate paniklyde derfra hvor barneartilleriet kom. Det er moderen, der kommer styrtende ind ad døren og griber fat i børnene for at trække dem ud af rummet. Dette lykkes selvfølgelig ikke uden højlydte protester fra de små kid, så her er interviewet i praksis gået i stå.

Den interviewede fader lukker her øjnene i længere tid, hvor det er let at forestille sig at han ønsker at gøre sig usynlig og forsvinde fra jordens overflade.

Moderen er synligt klar over at der foregår et live TV-interview, så hun bukker sig ned og kravler nærmest ind og ud i det desperate håb at hun og børnene er udenfor synsfeltet – men det er de ikke.

Du kan også se en parodi over den hylende morsomme situation med Darth, droider og princess Leia her.

For at blive fuldstændigt knust af grin, så er den klassiker værd at gense. En mand skal til et ganske almindeligt jobinterview hos BBC. Samtidigt har BBC også et live show kørende, hvor en mand med samme navn skal interviewes live.

Den stakkels mand er selvfølgelig nervøs og vil gøre et godt indtryk, og bliver da også noget overvældet over at blive placeret i et live TV-studie. Det tror han selvfølgelig er en del af jobinterviewet, da de jo sikkert har sagt hans fornavn “Guy” og endda behændigt guidet ham derind.

Under interviewet går det dog op for ham at det var meningen at det var en anden “Guy”, der skulle have været i studiet. Han gør da alt hvad han kan for ikke at gøre situatione for pinlig for dem. Hans ansigtsudtryk og det han siger er rent guld. En skam han ikke fik jobbet. Håber han fandt et andet – for han har helt sikkert fortjent et job 🙂

https://www.bbc.com/news/uk-36261996