Bedste gratis antivirusprogrammer

Nu har jeg i nogle år brugt gratis antivirus-programmer.


Her er Top 2 – Bedst i test gratis antivirusprogrammer

1. AVG
Denne har ingen problemer givet overhovedet. Jeg har ikke haft problemer med langsom computer eller virus mens jeg har brugt denne.
Avg.com
Hvis du kommer til at installere den fulde gratis prøveversion, og den udløber, og du vil nedgradere til den gratis version, så gør dette: Gå ind på deres hjemmeside og download den lille gratis version og begynd at installere denne. Her vil du få en liste over valgmuligheder, og det ene punkt hedder noget i retning af: “Downgrade”.

2. AVAST
Jeg har lige fået installeret denne igen, og fortryder det ærligt. Jeg synes min PC er blevet langsommere efter jeg skiftede fra AVG til denne. Derudover generer de næsten konstante pop-ups med opdateringer. Dette her kan være tilfældigt: For nogle år siden valgte jeg at skifte fra AVAST til AVG, da min computer blev virusinficeret mens AVAST var installeret. Jeg har “bank under bordet” aldrig haft virusinfektioner mens jeg har haft AVG installeret.

Avast.com

Sparefeber.dk