Billige kontaktlinser

Billige kontaktlinser købt online hos LensOn
Lynhurtig leverance af kontaktlinser

Jeg har nu droppet at have fast abonnement på kontaktlinser hos en af de fysiske optikerkæder. I hvert fald for en tid. Det er nemlig muligt at bestille kontaktlinser på nettet.

Fordele ved at købe linserne online:

Sidtnævnte er især en fordel, hvis man skal rejse i længere tid ad gangen. Så duer et fast abonnement nemlig ret skidt hvis rejsen lige falder på et tidspunkt, hvor man er ved at løbe tør for linser. Det er dog muligt at du har abonnement hos en god optikerkæde, hvor de er fleksible med leveringer.

Nu kan jeg styre min kontaktlinse-beholdning helt selv – og pga mængderabat, er der er især en del penge at spare, hvis man køber stort ind ad gangen.

Lidt om alternativer til almindelige 1-dagslinser

Jeg har selvfølgelig gjort mig tanker om at alternativer til de almindelige 1-dagslinser.

Den ene er er laserbehandling af øjnene. Det lyder forjættende at vågne op med et skarpt syn og aldrig mere skulle tænke på kontaktlinser. Også selvom det er dejligt nemt med 1-dagslinser. Desværre har jeg læst flere sager, hvor behandlingen ikke gik godt og at synet blev værre – og skrækscenarier hvor synet begyndte at variere gennem dagen. Jeg har selvfølgelig også læst om mange hvor det gik godt, men jeg har ærligt talt ikke tænkt mig at tage chancen når udfaldet evt kan gå så galt.

Den anden mulighed er døgnlinser. Døgnlinser kan du have på i flere døgn i træk – og sove med dem om natten. De skulle være lavet så der kommer mere ilt til øjnene. Grunden til at jeg har fravalgt denne mulighed er at jeg foretrækker et nyt sæt sterile linser hver dag. Er man allergisk overfor parfume i luften og pollen etc, vil der jo uundgåeligt sætte sig partikler på linserne. Når du fjerner øjenmakeup vil der også automatisk komme lidt makeup og makeupfjerner i øjet (og dermed også på døgnlinsen). Døgnlinser gør også at du skal til optiker-tjek oftere. Der kan dog være grunde til at døgnlinser er det rette for dig. Eksempelvis hvis du ikke er pollenallergikere, og skal på flerdagstur ude i naturen, hvor den ellers nemme påsætning af linser er besværligjort pga der ikke er let adgang til rent rindende vand og sæbe.

Briller er altid en god idé at have. Selv hvis du bruger kontaktlinser hver dag. Øjnene har bedst af at få et hvis fra linserne. Du kan så også holde linsefri dage, hvor du sparer penge på forbrug af kontaktlinser.

Sparefeber.dk