Min favorit robotstøvsuger kan nu købes i Danmark!

Af husholdningsarbejde hader jeg udelt mest at støvsuge. Så meget at da jeg fik luft i økonomien valgte jeg at købe en robotstøvsuger fremfor en opvaskemaskine.

Det er et køb jeg virkeligt ikke har fortrudt. Det er mit kæreste eje når det gælder el-drevne apparater – næstefter min PC og eltandbørste. Min iPad og Tv’et er længere nede i hierarkiet. Den har sparet mig for rigtigt meget tid på surt støvsugerslid. Der bliver støvsuget langt mere ofte og som biprodukt er luften renere og dermed er der faktisk mindre arbejde med at støve af også.

Du finder et stort udvalg af robotstøvsugere til køb online her :

Grunden til jeg faldt for den, var at den aflæser rummets størrelse og meget systematisk får støvsuget og dermed får støvsuget på kortere tid end de fleste andre støvsugere. Derudover så jeg en del tests på YouTube, og der var den afgjort også den mest lovende.

Den fede nyhed er at du nu kan købe mit første robotstøvsugervalg i en dansk webshop. Det betyder vel at den passer til vores strømstik herhjemme – og at der også er garanti på den. Du kan læse mere om Neato XV-15 her. Neato’en fåes også i en model med allergifilter. Denne hedder Neato XV-25.

 

Har du lyst til at give mig en julegave, så er det ikke så svært at finde en til mig nu, vel?! 🙂

Hvad købte jeg så, når jeg ikke kunne få Neato dengang?!

Valget faldt på en  iRobot Roomba, Pet Series. Den første jeg købte var der en fabriksfejl i. Hjulene pev helt vildt, så jeg måtte få den byttet. Jeg er rigtigt glad for den. Den måler ikke rum op. Den skulle bevæge sig efter et mønster som et insekt. Hver gang den bumper blidt ind i noget, skifter den retning. Der er dermed meget mere overlapning mht støvsugning end ved Neato, men det virker fint. Roombaen har også nogle fordele over Neato, synes jeg. I mine øjne, er den model jeg har pænere at se på. Det at den virker til at køre lidt forvildet rundt har også sin charme, da det jo nærmest er som et kæledyr. Efterhånden går den charme dog lidt af.

Jeg gav min robotstøvsuger et navn da jeg fik den. Den skulle hedde noget med min lillebrors navn, da det jo så ville være første gang i mit liv at jeg så ham støvsuge. Jeg har flere gange taget den med til mine forældres hjem, når jeg var inviteret til middag. Der kunne den så rende og støvsuge i et andet rum, mens vi hyggede os. Mit hårde arbejde med at finde et navn til den var forgæves, for første gang jeg tog den med hjem til mine forældre, kaldte min mor den for Rullemarie. Nu hedder den dét. Jeg plejer også at tage den med i ferielejlighed. Når vi kom hjem fra en lang gåtur var der dejligt rent og pænt i lejligheden – og mindre arbejde med at støve af når vi skulle overlade lejligheden til andre. Mine forældre har set lyset i at have en støvsugerrobot og har købt en. De plejer at betale for at få rengøringshjælp. Nu sparer rengøringsassistenten tid på grund af den, og det betyder at hun kan bruge tiden på noget andet. Der er jo altid masser af ting at tage sig til når det gælder rengøring.

Før jeg købte en robotstøvsuger, brugte jeg lang tid på nettet på at finde ud af,  hvad der var det bedste køb for mig. Jeg faldt allermest for en der var bedst i internationale tests der hed: Neato XV, hvor den nyere udgave med navnet InDream Neato XV Signatur Pro.

For at det ikke skal være løgn, var jeg så begejstret for den at jeg meldte jeg mig ind i producenten Neato Robotics fanside på Facebook. Desværre kunne den seje robotstøvsuger fra Neato Robotics ikke købes i Danmark på det tidspunkt, så jeg undersøgte om jeg kunne købe den på Amazon. Det endte med at jeg måtte droppe at købe den, fordi den kun kunne importeres fra USA – og med amerikanske el-stik. Det turde jeg ikke forsøge på.

Du kan se en video den type Roomba jeg har her.

 

PS: Jeg har også fundet en webshop, der sælger en anden slags robotstøvsuger end dem jeg har vist.  Den ser også lækker ud  – og den filmer sin egen bane, så den ikke skal køre over samme sted to gange. Derudover kan du sætte en mikrofiber-klud på så gulvet kan få en let vask eller polering.  De har i øvrigt også Neato XV-25. Bemærk dog at de ikke har nogen på lager af varerne i skrivende stund.

Grunden til at jeg fandt webshoppen, var at ejeren af shoppen udlånte en ellad-cykel helt gratis til en trængt iværksætter. Kort og godt drejede det sig om en vinduespudser, hvis bil var brændt sammen og han havde ikke råd til at få den repareret. Og se Toprobot.dk s robotstøvsugere ved at klikke her. Det er dælme god karma. Thumbs up til ejeren af TopRobot.dk

Sparefeber.dk