Gratis hypnose på nettet mod sukkertrang (mp3)

Vil ikke komme med en alt for lang række formaninger om hvor skadeligt et sukkerforbrug kan være for dit helbred. Du ved det sikkert godt.  Dog har vi nogengange brug for at blive påmindet om ting vi godt ved – men bare ikke har fået gjort noget ved endnu.

Mit sukkerforbrug er afgjort for stort til at det er godt for helbreddet. En del af os danskere har fået et højere sukkerforbrug under coronakrisen. Måske det var tiden at give helbreddet en ekstra kærlig hånd, og få reduceret forbruget. Jeg ved godt det nu er tæt på juleaften, men så til januar da 🙂

Et godt sted at sætte ind, kan være at droppe sukkerholdige drikke og drikke vand. Rent vand. Evt kan vandet pimpes med bobler. Jeg er selv rigtigt glad for, at jeg købte et SodaStream-apparat dengang coronakrisen startede. Dengang anede vi ikke hvad vi stod overfor, og det at tage afsted på indkøb efter sodavand eller danskvand, samt skulle afsted igen for at aflevere pantflasker var ikke lige det jeg brændte mest for.

At ændre en vane tager tid og viljestyrke, men det er også smart at lægge strategier for succes. Og så er det jeg tænker et hypnoseprogram evt kan hjælpe. Jeg har i hvert fald fundet en gratis hynose-session af hypnotisøren Chris Grew. Denne blev nævnt i Alt for Damerne i sin tid. Det er en fil med standardformattet mp3, som du kan hente ned på din mobiltelefon eller computer.

Husk også at de første dage er sværest, da kroppen kan være afhængig af for meget sukker, og smagsløgene er tilvænnet den søde smag. Dette kan gå over, og på et tidspunkt bliver det “normaltilstand” at drikke postevand. Helt uden du føler afsavn.

Du finder Chris Grews gratis hypnose-session til download:
https://chrisgrew.dk/blog/2012/03/13/slip-sukkertrangen/

Artikler om sukkerforbrug

https://hjerteforeningen.dk/forebyggelse/kost/styr-paa-foedevarerne/derfor-skal-du-spise-mindre-sukker/

https://www.dtu.dk/nyheder/Nyhed?id=%7B5415969D-2BD8-42C5-9A46-E8217D268C2D%7D

https://www.rigshospitalet.dk/presse-og-nyt/nyheder/nyheder/Sider/2017/marts/sammenhaeng-mellem-sukker-og-inflammation-under-lup.aspx

Sparefeber.dk