Grænsehandel online – med levering fra Tyskland til din dør !

Du kan spare mange penge i en online grænsebutik i Tyskland.

Online grænsehandel fra Tyskland med levering er populært.

 1. Du bestiller varerne hjemmefra (og slipper for turen over grænsen)
 2. Grænsebutik i Tyskland behandler din ordre
 3. Du får varerne leveret til døren!

Af populære varer til tyske priser kan nævnes: vand, kaffe, slik, proteinpulver, parfume, kosmetik, dyrefoder og andre dagligvarer.

Hvis du skal købe stort ind af dagligvarer såsom sodavand, slik, parfume og kosmetik er der mange penge at spare på at købe varerne i Tyskland. I dag er det muligt at gøre i en grænsebutik med levering. Du kan også tage på bustur eller kør-selv indkøbstur til grænsen kan du forudbestille dine varer så de er pakket og klar til når du henter dem.

Regler for levering fra online grænsebutikker

Det er lovligt at handle online med grænsebutikker i Tyskland. Det er dog regler om at hvis du ikke selv henter varerne personligt i Tyskland. Du er da forpligtet til at indberette og afregne punktafgifterne hos Skat. Du kan læse om punktafgifter på Skat.dk. Det kan dog sagtens være det værd, da du sparer tid og besværet med turen til grænsen, for slet ikke at tale om den dyre benzin.

Shopping i tyske grænsebutikker

Der er helt sikkert nogen, der synes en lang køretur til Tyskland er hyggeligt, og der findes endda busselskaber, der i fast rutefart tager shoppingture til Fra Danmark til Tyskland. Selv helt fra Aalborg. Det er mest pensionister, som får en social hyggetur ud af det sammen.

Kør-selv indkøbsture til grænsebutikker

I nogle tilfælde, kan du kan gøre dine indkøbsture i tyske grænsebutikker endnu lettere ved online forudbestilling af de varer du i forvejen godt ved du vil have.

Grænsebutikker i Tyskland

Grænsebutikker som grænser op til Danmark ligger blandt andet i de tyske byer:

 • Aventoft
 • Burgm Flensburg
 • Harrislee
 • Kobbermølle
 • Kruså
 • Süderlügum

Indkøbsture med bus til Tyskland

Jørns Busrejser arrangerer nogengange indkøbsture med bus.

Der er sikkert nogen, der gisner om at det skulle tage længere tid at passere grænse i de her dage, hvor der er indført stikprøvevis grænsekontrol i forbindelse med migrantkrisen. Dem jeg kender, der har passeret grænsen mellem Tyskland og Danmark melder dog, at de ikke har set nogen grænsekontrol da de passerede.

4 meninger om “Grænsehandel online – med levering fra Tyskland til din dør !

 1. Bruger selv online grænsehandel, men har du ikke et link til de busser der kører fra Ålborg som du omtaler

 2. Du skulle få opdateret din side.
  Jørns busrejser har for tiden ingen indkøbsture til Tyskland!

Lukket for kommentarer.