Få gode sparetips til børnetøjet her

Børnetøj tager en stor luns af familiens rådighedsbeløb og derfor giver det god mening at finde de bedste tilbud på prisbilligt tøj til børnene.

Som forældre vil vi selvfølgelig gerne have, at vores børn jævnligt får nyt tøj og ikke mindst, at det er kvalitetstøj fra de kendte mærkevarer.

Nu hvor efterårsmørket er sat ind, er der brug for endnu mere tøj til de små. De skal pakkes ind i flere lag, som kulden trænger ind. Der skal nu også huer, vanter og halstørklæder til – samt selvfølgelig vinterstøvler. Her i oktober, starter udsalget først til januar, så der skal kigges lidt længere efter de gode tilbud – omend de er der.

Internettet er fyldt med 1000vis af gode butikker, der sælger varer til vores børn. Det være sig alt fra flyverdragter til sutteklude og alt der i mellem. Når der er så mange online butikker, der sælger børnetøj, er det næsten umuligt, at finde de bedste butikker med den bedste service og de bedste priser.

Spare-tip til hvordan du finder de bedste tilbud på børnetøj

Spare-tip nummer 1 : undersøg markedet, for der er helt sikkert altid en butik der har tilbud på børnetøj og det børnetøjsmærke du leder efter. Men med så mange butikker, hvor skal du så starte?

Spare-tip nummer 2 : find en internetside der har gjort det til sin mærkesag, at finde alle de bedste tilbud fra de bedste butikker, der sælger billigt børnetøj og babyudstyr. Så kan du et sted, finde alle de bedste tilbud og ofte før de offentliggøres.

Spare-tip nummer 3: Brug internettjenesten CheapKids.dk, som er en side der har specialiseret sig i at finde de bedste tilbud på børnetøj og babyudstyr. Hos dem kan du være sikker på altid, at finde de butikker, der på et givent tidspunkt holder udsalg.

Spare-tip nummer 4 : Genbrugstøj og butikker er “det nye sort”. Her kan du gøre virkeligt gode fund. Der er også gode muligheder for at købe genbrugstøj på Facebook.

Du har også rig mulighed for selv, at komme med spare-tips og dele dem med de andre bruger af tjenesten.

Find rabatkoder til tøjbutikkerne

Rigtig mange butikker lader med jævne mellemrum rabatkoder cirkulere på internettet. Kan du finde dem, eller få en fra en veninde/ven, er det bare at bruge koden hos den butik hvor den er udstedt.

Du skal dog være opmærksom på, at koderne ofte er tidbegrænsede eller begrænset til et bestemt produkt eller mærke. Det gør dog ikke tilbuddet dårligere. Holder butikken samtidig tilbud er det dobbelt så godt, da de ofte stadig lader rabatkoderne være gyldige.

Sparefeber.dk