Spar på energien med en vinduespudser

Hvis du er den lykkelige ejer af et solvarmeanlæg, kan du glæde dig over at høste gratis og afgiftsfri samt bæredygtig energi. Det er dog sådan at en et solcelleanlæg desværre mister en del af sin effektivitet, når fugleklatter, støv, kalk og andre urenheder sætter sig på overfladen af anlægget og blokerer for de svage danske solstråler.

Det er muligt at rengøre dit solcelleanlæg selv, men hvis du hyrer en proffesionel vinduespudser sparer du dels på besværet, men du får også de fordele med som et godt vinduespoleringsfirma kan yde. Dels har de helt sikkert et bedre håndelag, og dels er deres udstyr til at polere de blanke flader professionelt. En pro vinduespudser bruger også et rentvandsanlæg, så vandet er blødere og ikke risikerer at efterlade kalkaflejringer.

Veludført poleringsarbejde kan forøge solcellernes ydeevne med 15-30%. Du kan læse mere om det her, samt hvad priser er for at slippe for arbejdet selv:
https://www.clpolering.dk/solcellerengoring/

Hvilket poleringsfirma skal du vælge?

Det er selvfølgelig helt umuligt at komme udenom geografi i denne sammenhæng. Tjek at dit vinduespudserfirma bruger rentvandsanlæg, da det kalkholdige postevand ikke er det bedste. Det er selvfølgelig også rart at din vinduespudser er mødestabil og sætter kvalitet af sit arbejde i højsædet. Sørg for at indhente tilbud på udført arbejde. Du ofte fortælle antal vinduer, hvilke typer de er, størrelse og hvor højt vinduerne ligger. Når det er solcelleanlægget, kan det også være en idé at fortælle om tilgængeligheden af det, og hvor højt den er placeret. Der findes i øvrigt et vinduespoleringsfirma på Sjælland som bruger Google Street View til at få overblik over kundens vinduer før de udsender tilbud. Andre igen har lavet en formular på deres hjemmeside hvor du kan taste antal vinduer ind per type. Det er jo heller ikke sikkert det er muligt at få overblik over vinduer via Google Street View.


Vinduespudser i Haslev, Ringsted, Næstved og Køge

I Haslev på Sjælland kører en Sjællandsmester i vinduespolering rundt til byer som Ringsted, Næstved og Køge. På trods af at han er Sjællands dygtigste, er han overraskende billigt. Og derudover specialiserer han sig også i at rengøre solcelleanlæg. Han har endda en spare-ordning, der går ud på at hvis I er naboer der går sammen om bestilling af hans services, så sparer han tid og benzin – og til gengæld får I så rabatter. Du kan se deres hjemmeside på CLPolering.dk

Vinduespudser i Aalborg
Jeg har kun hørt godt om en, der hedder Lars Christensen, som polerer her i Aalborg. Desværre har han ikke nogen hjemmeside, så skal lige få fat i hans kontaktinfo.

 

Sparefeber.dk