Udlån 25 dollars gratis til en økonomisk trængende

Du kan nu donere $25 til udlån til en værdigt trængende iværksætter i et andet land
– helt uden at betale en rød øre selv!

Du behøver ikke engang at finde et kreditkort frem, endsige lommeuld.  Grunden er at der er en anden, der betaler. Det er helt sikkert for at hverve medlemmer, der eventuelt med tiden får interesse for det – og råd til at udlåne penge selv en anden gang.
—–>KLIK HER FOR AT HJÆLPE ANDRE I NØD<—–

 

I skrivende stund, er der over 98% af lånerne, der har betalt deres mikrolån tilbage.

Jeg ved ikke om du har hørt om mikrolån til fattige iværksættere rundt omkring i verden. Jeg synes det lyder som en god idé, og har meldt mig til.

Er du dog alligevel en fattigrøv som mig, der drømmer om en dag at kunne bidrage mere til mennesker, der har brug for hjælp, så er der en god chance for at komme i gang gratis nu.

Jeg har selv valgt at låne penge til et projekt med 8 farmere i Rwanda, som har brug for finansiering af gødning og arbejdskraft.

Her kan du se min profil på Kiva.org. Håber bestemt jeg får mulighed for at hjælpe med flere projekter på sigt. Jeg synes det er et fantastisk tiltag at låne mindre beløb til folk, der så selv får chancen for at arbejde for at brødføde familien og dem selv.

Du er muligvis, ligesom mig, sundt kritisk over for indsamlinger på nettet. Du har sikkert også hørt om diverse scams på nettet. Når det gælder Kiva.org har jeg hørt flere pålidelige mennesker omtale tiltaget positivt. Folk, der har benyttet at udlåne penge via Kiva.org i flere år.

Sparefeber.dk