Vil du spare tid eller penge? Mac vs PC

Kender du også det at du vil spare så meget, at det ender med at koste alt for lang tid (der kunne være brugt på at tjene penge?

Serieiværksætteren Martin Thorborg bag blandt andet Jubii og Amino.dk fortæller her sin mening og erfaringer med PC vs Mac.

Jeg har i sin tid taget forskellige Adobe grafikkurser, hvor vi skulle bruge Mac. Jeg var ikke vild med at bruge Mac fremfor PC dengang. Tiderne skifter dog, og som webudvikler ser jeg efterhånden mange fede tit programmer dukke op til Mac, som ikke engang bliver lavet til PC. Det gør at jeg er klar til at skifte når pengepungen kan klare det.

Jeg er selv en fattigrøv endnu, og har desværre ikke penge til en Mac endnu. Det har så den fordel at du roligt kan regne med at der stadig kommer nye super sparetips her på Sparefeber.dk

Har du selv pengene til en Mac, så gør dig selv den tjeneste at spare tiden på PC.

Sparefeber.dk